Egyedi könyv készítés, könyvkiadás, magánkiadás

A saját könyv gondolata rengeteg ember fejében megfordul. Az írásra késztető élmények rendkívül sokszínűek lehetnek. Sokan a múltat szeretnék megörökíteni, életük momentumait, családjuk történetét rögzíteni az utókor számára, esetleg a család emlékezetében ezáltal jobban megmaradni, átörökíteni élettapasztalatukat. Mások hobbijukról, településükről, sikeres, híres emberek életéről, vagy sok egyéb mellett szakmai témákról írnak. Megint másokat egyszerűen mesélő kedvük hajt, az élet színpompás sokrétűségét szeretnék saját „ szemüvegükön” keresztül másoknak is megmutatni. Ha Ön is közéjük tartozik, keressen meg minket kéziratával, mert az egyedi könyv gondolata most megvalósulhat a mi segítségünkkel.
Valósítsa meg régen dédelgetett álmát, küldje el nekünk vagy hozza el hozzánk személyesen kéziratát, hogy elkészíthessük Önnek egyedi könyvét, akár 1 példányban is.

  • verseskötet
  • regény
  • mesekönyv
  • novella
  • családtörténet fotókkal, régi dokumentumokkal
  • szakácskönyv családi receptgyűjteményből
  • fotókönyv utazásairól, családjáról

Részletes információkat, könyv ötleteket talál másik honlapunkon, sokféle már megvalósult könyvet nézegethet a Könyvötletek menüpont alatt, s részletes ajánlatot is kérhet.

Viszont ha Ön készíti el a könyvet, és mi nyomtatjuk ki, akkor érdemes elolvasnia néhány fontos tanácsot, mielőtt nyomdába adja a könyvét!

Küldjön nekünk üzenetet!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

A fent megadott személyes adatait kizárólag ezen érdeklődésével kapcsolatos kommunikációban használjuk fel. Ennek lezárulása után személyes adatait a továbbiakban nem kezeljük, töröljük az adatbázisból.