Itt kérhet közvetlenül is információt a konyvmanufaktura.hu oldalon tárolt személyes adatairól

E-mail címe megadásával itt közvetlenül is tájékoztatást kérhet arról, hogy a konyvmanufaktura.hu weblap informatikai rendszere milyen személyes adatokat tárol megadott e-mail címéhez köthetően.

Ha elküldte a kérését, a weblap automatikusan tájékoztatást küld a regisztrált e-mail címre. A tájékoztató e-mailben küldött linken elérhető oldal, mely tartalmazza a kért adatokat, 24 óráig él, és kizárólag arról az IP címről érhető el, melyről a kérelmet küldték.

Bármikor kérheti adatai helyesbítését, módosítását, illetve törlését. Kérését írásban, az alábbi címre küldött ajánlott vagy tértivevényes ajánlott levélben, illetve az info@konyvmanufaktura.hu e-mail címre küldött e-mailben küldheti el nekünk. Az e-mailben küldött tájékoztatáskérés csak akkor tekinthető hitelesnek, ha azt a Felhasználó regisztrált e-mail címéről küldik.

Levelezési cím: Pytheas Kft. 1221, Budapest, Ady Endre út 71.,
E-mail: info@konyvmanufaktura.hu

A kérelem beérkezésétől számított 7 napon belül teljesítjük a kért műveletet. A kérés teljesítése: adatai helyesbítése, módosítása, illetve törlése vagy titkosítása után e-mailben visszaigazolást küldünk az elvégzett módosításokról.

Jelen adatkérő oldal nem ad tájékoztatást számodra arról, hogy a konyvmanufaktura.hu hírlevélre feliratkozott-e korábban. Ha ez irányú tájékoztatást is szeretne kérni, vagy ha szeretné, hogy törölnénk a hírlevél listánkról, szintén a fenti módon teheti meg írásban, illetve minden tőlünk kapott hírlevél láblécében található link segítségével saját maga is leiratkozhat a listáról. Ez esetben nem küldünk több hírlevelet Önnek.