További információk
Nyelv | Magyar |
---|---|
Terjedelem | 336 oldal |
Méret | 140 x 200 mm |
Kötés | Keménytáblás papírkötés |
4.800 Ft Az ár az Áfá-t tartalmazza
Szerző: Alsószopori Nagy Ferencné
A magyar gasztronómiai irodalom klasszikusa. Ezernél több kipróbált,sikeres ételreceptet tartalmaz: főképp dunántúli polgári konyhákban, falusi kúriák tűzhelyein készült étele receptjeit.
„Egy negyedszázados tapasztalat gyűjteménye ez a könyvecske. Gazdaasszonkodásom naplója. Minden egyes lapja a valóságról számol be, mert as főzőreceptek egytől-egyik általam kipróbált és sikerült ételek leírása. Amint van a francia, angol, német és a többi nemzeteknek speciális konyhája, úgy a „Dunántúli Szakácskönyv” a magyar konyhát képviseli. Mert habár nagyon sok ételt a változatosság és különféle ízlés kedvéért nemzetköziesen, főleg franciásan készítünk, azért a főzés módja és jellege színmagyaros benne.”
Nyelv | Magyar |
---|---|
Terjedelem | 336 oldal |
Méret | 140 x 200 mm |
Kötés | Keménytáblás papírkötés |
H-1221 Budapest,
Ady Endre út 71.
Telefon: 06 1 424 7822
Nyitvatartás: hétköznap 9-17 óráig
A legjobb élmény biztosítása érdekében olyan technológiákat használunk, mint a cookie-k az eszközadatok tárolására és/vagy eléréséhez. Ha beleegyezik ezekbe a technológiákba, akkor olyan adatokat dolgozhatunk fel ezen az oldalon, mint a böngészési viselkedés vagy az egyedi azonosítók. A hozzájárulás elmulasztása vagy visszavonása bizonyos funkciókat és funkciókat hátrányosan érinthet.